Tesla heeft het autorijden opnieuw uitgevonden en geeft de bestaande automerken letterlijk en figuurlijk het nakijken. Elon Musk is grensverleggend en heeft met Tesla en SpaceX veranderingen voor elkaar gekregen die veel mensen een paar jaar geleden onmogelijk achten. Wij bij OTUA vinden elektrisch rijden de toekomst is en willen dit bevorderen, daarom komen wij de Tesla eigenaren tegemoet op hun verzekering zolang zij bij ons verzekerd zijn. U krijgt dan een gratis LoJack tracker + abonnement als u de Teslaverzekering van Turien inclusief diefstaldekking bij ons afsluit.

Tesla Autoverzekering

Niet alleen wij zijn enthousiast over Tesla en elektrisch rijden, het dievengilde ook. Het gilde piekert zich rot over hoe de Tesla’s te bemachtigen zijn. Dat lijkt helaas gelukt. Recentelijk zijn er toch een aantal Tesla’s na diefstal verdwenen. Ook zijn er een paar (in stukken) teruggevonden en daarbij is het de boefjes gelukt het beveiligingssysteem te omzeilen. De Tesla verzekeraars tellen hun knopen en hebben de dekking voor nieuwe auto’s ingetrokken, maar verzekeraar Turien lost het anders op. Turien onderschrijft de kwaliteit van het huidige beveiligingssysteem maar wil dat dit wordt aangevuld met de LoJack tracker. De LoJack tracker vergroot de kans dat uw auto na diefstal wordt teruggevonden. Dit in combinatie met de af-fabrieksbeveiliging van Tesla is voldoende voor Turien om de Tesla dekking te handhaven. Daarbij biedt Turien goede voorwaarden, die wij hier voor u op een rijtje hebben gezet. Wilt u meer weten over de LoJack tracker? Dat kan hier.

Neem vandaag nog contact met ons op over uw Tesla verzekering. Wilt u meer weten over bijvoorbeeld de werking van een Tesla of lezen over het laatste nieuws rondom het automerk, neem dan een kijkje op onze Tesla blog.

OTUA is een vergelijkingsdienst van Geijsel Kroon, een onafhankelijk tussenpersoon in verzekeringen. Bij Geijsel Kroon staat persoonlijk contact centraal. Wij adviseren en begeleiden relaties onafhankelijk op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, sparen en beleggen. Een afspraak kunt u maken met één van onze buitendienst medewerkers op locatie of bij ons kantoor in Ouderkerk aan de Amstel.