London verzekeringen is een onderdeel van Allianz. Met al ruim 160 jaar ervaring specialiseren ze zich in schadeverzekeringen voor particulieren. Ze verkopen niet direct aan de consument, dit doen ze via tussenpersonen en gevolmachtigden. Door te werken met tussenpersonen en gevolmachtigden stellen zij de klant centraal,  de onafhankelijke tussenpersoon is er om zijn klanten zo goed mogelijk te adviseren.

London verzekeringen biedt drie verschillende autoverzekering polissen, dit zijn naar volgorde van dekking: Economy, Comfort en Top. De verschillende producten kunt u gemakkelijk bij ons vergelijken, ook kan u contact opnemen met onze experts voor advies op maat.

In de onderstaande tabel vindt u de belangrijkste verschillen tussen de polissen.

Logo London verzekeringen

Deze autoverzekering van London is het meest voordelig. Hiermee bent u wel verplicht de auto bij alleen Topherstel bedrijven te laten repareren, dit is ook hoe de premie laag gehouden kan worden. Ook is deze verzekering standaard inclusief rechtsbijstand.

Er geldt hier een standaard eigen risico van 250 euro. Bij ruitvervanging door de London Autoruitservice is dit 150 euro en 0 euro voor ruitreparatie door de London Autoruitservice.

De comfort autoverzekering van London biedt de mogelijkheid om de schade te laten repareren bij niet Topherstel bedrijven, hier moet u wel een eigen risico van 500 euro betalen. Voor de aangesloten Topherstel bedrijven is dit 250 euro.

Andere Eigen Risico’s 

Ruitherstel bij London Autoruitservice: € 0,-
Ruitherstel bij een ander bedrijf: € 500,-
Ruitvervanging bij London Autoruitservice: € 150,-
Ruitvervanging bij een ander bedrijf: € 500,-

De Top verzekering van London biedt het laagste eigen risico, dit is namelijk €150 bij niet Topherstel bedrijven en €0 bij de aangesloten Topherstel herstelbedrijven. Bij ruitreparatie betaald u nooit eigen risico, dus ook niet bij andere bedrijven dan de London Autoruitservice.  Voor ruitvervanging geldt er wel een eigen risico van 75 euro bij de London Autoruitservice en 150 euro bij andere bedrijven.